Dimarts 26

Març de 2019

La Xarxa

La diada castellera de la Festa Major de Terrassa, en directe, a les TV locals i per 'streaming' a xala.cat

Aquest diumenge, a les 12.30h, des del raval de Montserrat

25/06/2018 13:39h

La Xarxa

La diada castellera de la Festa Major de Terrassa es podrà veure diumenge en directe a partir de les 12.30h a través de televisions locals i també per 'streaming' a xala.cat. Les colles protagonistes: les dues locals (Minyons i Castellers de Terrassa) i Capgrossos de Mataró. Els Minyons arriben a la seva Festa Major amb ganes de fer els dos castells bàsics de nou i amb la possibilitat d'estrenar el primer gamma extra que podria arribar en forma de dos de nou amb folre i manilles, un castell que també es podrien plantejar els Capgrossos de Mataró en funció de com vagin els assajos aquesta setmana. Els Castellers de Terrassa voldran repetir els castells de vuit que ja han estrenat aquesta temporada.

Des del raval de Montserrat, els encarregats de retransmetre la diada per televisió serà l'equip format per Toni Comas, Esteve Giralt, Àlex Alonso, Joan Beumala i Aina Mallol.

A la de la Festa Major de Terrassa la seguiran les diades de la Festa Major de Vic (8 de juliol), la Festa Major de les Santes de Mataró (22 de juliol), la Festa Major de Vilanova i la Geltrú (28 de juliol) i Firagost de Valls (1 d'agost).

‘Dosos amunt!’
A banda de les retransmissions de les diades, l’oferta es complementa amb el programa televisiu ‘Dosos amunt!’. Presentat per Roser Marquès, i amb la participació de Toni Comas i Joan Beumala, l’espai és un informatiu setmanal amb les imatges més destacades de les diferents jornades, entrevistes i tertúlies.

Emissió i xarxes socials

La diada castellera de la Festa Major de Terrassa es pot seguir en directe a les televisions locals i en ‘streaming’ a xala.catNomés cal connectar-se a internet o descarregar-se l'aplicació XALA! per a dispositius Apple i Android.

Les televisions on la podeu veure són: Canal Blau, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, El 9 TV, El Punt AVUI TV, Empordà TV, ETV, Lleida TV, Mataró Televisió , Olot TV, Penedès TV, TAC12, Televisió Badalona, TV Costa Brava, TV Ripollès, Vallès Visió i VOTV.

Per xarxes socials, aquests continguts es podran seguir a Twitter, Facebook i Instagram amb el perfil @CastellsEnXarxa i l'etiqueta #CastellsEnXarxa.

 

segueix-nos «