Dimarts 26

Març de 2019

La Xarxa

La diada castellera de Sant Joan a Valls, en directe

Diumenge a les 13h a les TV locals i en 'streaming' a xala.cat

21/06/2018 16:40h

La Xarxa

La temporada castellera comença aquest diumenge amb la retransmissió de la Diada de Sant Joan a Valls, la primera de les actuacions del calendari casteller que oferirem en directe a les televisions locals i en 'streaming' a xala.cat. La plaça del Blat de la capital de l’Alt Camp acull aquest diumenge, a les 13h, la Diada de San Joan que comptarà amb la participació de les dues colles de la ciutat: la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha fet un gran inici de temporada. De fet, arriba a Sant Joan havent descarregat ja el 5 de 9 amb folre, castell que aquest diumenge voldran repetir, a més de sumar-hi altres construccions com, possiblement, el 4 de 9 amb folre i pilar. Per la seva banda, la Colla Joves ja ha estrenat el 3 de 9 amb folre i per Sant Joan hi voldran afegir el 4 de 9 amb folre. Les dues colles estan treballant castells superiors que no descarten portar a plaça aquest diumenge.

XALA!, l'única plataforma en línia que tè castells

La Xarxa Audiovisual Local ha posat en marxa XALA!, una plataforma de distribució de continguts audiovisuals en 'streaming'. Té com a objectiu explorar un nou sistema de consum de continguts de vídeo i apropar-se a un públic a qui li agrada veure continguts sigui on sigui, des de qualsevol dispositiu connectat a Internet i amb la millor qualitat.

Emissió i xarxes socials

Les diades castelleres es podran seguir en directe a les televisions locals i en ‘streaming’ a xala.cat. Per xarxes socials, aquests continguts es podran seguir a Twitter, Facebook i Instagram amb el perfil @CastellsEnXarxa i l'etiqueta #@CastellsEnXarxa.

La producció de La Xarxa amb la col·laboració de TAC12 es pot veure a: Canal Blau, Canal Reus, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, El 9 TV, El Punt AVUI TV, Empordà TV, ETV, Lleida TV, Mataró Televisiò, nord, Olot TV, TV Cardedeu, TAC12, Televisió de Badalona, TV Girona, TV Ripollès, Vallès Visió i VOTV.

segueix-nos «