Dimarts 21

Agost de 2018

La Xarxa

Mèdia

La diada castellera de Santa Teresa al Vendrell, en directe

Diumenge a les 13h a través de les teles locals i Movistar+

11/10/2017 08:31h

La temporada castellera encara la recta final i a La Xarxa seguirem fil per randa aquest desenllaç. Sense anar més lluny, diumenge retransmetrem conjuntament amb RTV El Vendrell la diada de Santa Teresa a la capital del Baix Penedès. A partir de les 13h, a través de les teles locals, el canal 159 de Movistar+ i FB Live, t'oferirem l'actuació de la colla amfitriona, Nens del Vendrell, i de les dues convidades: Colla Jove Xiquets de Tarragona i Colla Joves Xiquets de Valls. La narració anirà a càrrec de Carles Cortés amb els comentaris de Francesc Domènech. Toni Comas, a peu de plaça, copsarà l'ambient i les opinions dels protagonistes. 

Les previsions de les colles

El Nens del Vendrell busquen el primer castell de nou de la temporada per completar la seva millor actuació del 2017. Per la seva banda, la Colla Jove Xiquets de Tarragona s'ha fixat com a gran objectiu el 4 de 9 sense folre, que no han aconseguit mai. Finalment, la Colla Joves Xiquets de Valls vol portar al Vendrell el 2 de 8 sense folre i el pilar de 8 amb folre i manilles.

Emissió i seguiment a les xarxes socials 

La jornada es podrà veure en directe a les televisions locals, al canal 159 de Movistar+ i en 'streaming' a laxarxa.cat. També es podran seguir per Facebook Live a @castellsenxarxa. A Twitter i Instagram n'informarem des dels perfils @castellsenxarxa i amb l'etiqueta #CastellsEnXarxa. A la carta, es podrà tornar a veure a laxarxa.cat/ladiada.

segueix-nos «