Dilluns 26

Agost de 2019

La Xarxa

La diada castellera de Santa Teresa en directe a les TV locals i per 'streaming' a xala.cat

Diumenge a les 13h, tota l'emoció castellera des del Vendrell

09/10/2018 10:43h

La Xarxa

Dia de revàlida per a les tres colles que participaran diumenge a la Diada de Santa Teresa al Vendrell. Els Nens del Vendrell arriben amb intenció de descarregar per primer cop aquesta temporada la tripleta de vuit. La Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Joves Xiquets de Valls de ben segur que voldran lluir tota la seva esplendor i demostrar la feina feta als assajos.

La Xarxa de Comunicació Local i TV El Vendrell ens porten, un any més, l'emoció de la Diada de Santa Teresa. A partir de les 13h, Toni Comas amb els comentaris de Quico Domenech i Aina Mallol ens narraran des de la capital del Baix Penedès l'actuació de les tres colles. 

Recta final de la temporada castellera

A la Diada de Santa Teresa la seguiran les diades de Santa Úrsula de Valls (21 d'octubre), de la Festa de Tardor de Sant Cugat i del Roser de Vilafranca (27 d'octubre) i de Sant Narcís de Girona i dels Moixiganguers d'Igualada (28 d'octubre).

On es podrà seguir

L'emissió de la diada és una producció de La Xarxa i TV El Vendrell i es pot veure en directe a XALA! i a Canal Reus TV, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, El Punt AVUI TV, Empordà TV, Olot Televisió, Penedès TV, TAC12, TV del Ripollès i VOTV.

Per xarxes socials, aquests continguts es podran seguir a Twitter, Facebook i Instagram amb el perfil @CastellsEnXarxa i l'etiqueta #CastellsEnXarxa.

segueix-nos «