Dimarts 26

Març de 2019

La Xarxa

Mèdia

La diada de la Festa Major de Vic a les TV locals, i per 'streaming' a XALA!

Aquest diumenge, a les 12h, des de la plaça Major

03/07/2018 14:48h

La Xarxa

La plaça Major de Vic es vesteix de gala aquest diumenge, a les 12h, per acollir la diada castellera de la Festa Major. Els Sagals d'Osona intentaran davant de la seva gent repetir, com a mínim, el tres i el quatre de vuit. També voldran portar algun castell de vuit, els de la Vila de Gràcia després d'un inici de temporada amb alts i baixos. Pel que fa als Marrecs de Salt la intenció és poder fer el tres de nou, tot dependrà dels assajos de la setmana i la quantitat de camises que puguin arrossegar. La retransmissió serà a càrrec de Pep Ribes i Jordi Còdol.

A la diada de la Festa Major de Vic la seguiran les diades de la Festa Major de les Santes de Mataró (22 de juliol), la Festa Major de Vilanova i la Geltrú (28 de juliol), Firagost de Valls (1 d'agost) i la del 70è aniversari dels Castellers de Vilafranca (18 d'agost).

Emissió i xarxes socials

La diada castellera de la Festa Major de Vic es una producció de La Xarxa amb el suport d'El 9 TV i es pot seguir en directe a les televisions locals i en ‘streaming’ a xala.cat. Només cal connectar-se a internet o descarregar-se l'aplicació XALA! per a dispositius Apple i Android.

Les televisions on la podeu veure són: Canal Reus TV, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, El 9 TV, Empordà TV, ETV, Mataró Televisió, TV Cardedeu, TV Costa Brava, TV Vandellòs, Vallès Visió i VOTV.

Per xarxes socials, aquests continguts es podran seguir a Twitter, Facebook i Instagram amb el perfil @CastellsEnXarxa i l'etiqueta #CastellsEnXarxa.

segueix-nos «