Dimecres 12

Desembre de 2018

La Xarxa

Mèdia

La diada dels Minyons de Terrassa, en directe

Aquest diumenge, a partir de les 12h a TV locals,

15/11/2017 10:25h

L'última gran actuació castellera de la temporada tindrà lloc diumenge a Terrassa a la diada dels locals, els Minyons, a qui acompanyaran a plaça els Castellers de Sants i els Capgrossos de Mataró. Una jornada que es preveu emocionant i que podràs seguir en directe a partir de les 12h a les televisions locals, laxarxa.cat i per FB Live a @castellsenxarxa. El canal 159 de Movistar+ també hi connectarà a partir de les 12.20h. Tot plegat, en una retransmissió que oferirà La Xarxa amb el suport de Canal Terrassa. Aquesta és la sisena diada que coproduïm aquesta temporada amb Televisió de Catalunya, en una suma d'esforços per donar més difusió als castells. Així, les dates imprescindibles del calendari casteller obtenen major visibilitat gràcies a aquest acord, encetat ara fa tres anys.

El periodista Carles Cortés narrarà la diada, amb els comentaris de Joan Beumala. A plaça, el seguiment el faran Toni Comas i Anna Vallhonesta, que copsaran l'ambient i les opinions dels protagonistes.

Les expectatives de les colles

Els Minyons de Terrassa es presenten a la diada de la colla amb la intenció de descarregar el 3 de 10 amb folre i manilles que es va quedar carregat per festa major el juliol i provar també el 2 de 8 sense folre, que no han assolit mai. Els Castellers de Sants tenen en el 2 de 9 amb folre i manilles el seu màxim objectiu i els Capgrossos de Mataró volen millorar la seva actuació de Tots Sants descarregant els seus tres castells de gamma extra: pilar de 8 i 2 de 9 amb folre i manilles, i 5 de 9 amb folre.

Emissió per televisió i xarxes socials

La diada es podrà veure en directe a les televisions locals, al canal 159 de Movistar+ i en 'streaming' a laxarxa.cat. També es podrà seguir per Facebook Live a @castellsenxarxa. A Twitter i Instagram n'informarem des dels perfils @castellsenxarxa i amb l'etiqueta #CastellsEnXarxa. A la carta, es podrà tornar a veure a laxarxa.cat/ladiada.

segueix-nos «