Dijous 17

Octubre de 2019

La Federació de Mitjans Locals organitza una jornada de debat sobre la ràdio nacional i local

Tindrà lloc el 31 de maig a l'Ametlla de Mar i hi intervindran els principals agents del sector

20/05/2014 09:58h

El 31 de maig tindrà lloc a l’Ametlla de Mar, al Baix Ebre, una jornada de debat sobre el present i el futur de la ràdio d’àmbit nacional i local, organitzada per la Federació de Mitjans Locals de Catalunya. Amb el títol ‘Catalunya, un país de ràdio’, la jornada reflexionarà sobre la tradició radiofònica a casa nostra i la seva importància en la construcció del país. Hi intervindran actors destacats del panorama radiofònic català, com Fèlix Riera (Catalunya Ràdio), Eduard Pujol (RAC 1), Carles Cuní (Grup Flaix), Manel Ramon (Federació de Mitjans Locals) i Francesc Pena (La Xarxa). 

 

 

 

La jornada inclourà dues ponències: una sobre la ràdio local, moderada pel director de Ràdio Arenys de Mar, Josep González Bayo, en què intervindran Francesc Callau, president d’Emissores Municipals Terres de l'Ebre; Manel Ramon, president de la Federació de Mitjans Locals de Catalunya;  Miquel Herrada, director de cugat.cat, i Francesc Pena, conseller delegat de la Xarxa. 

L'altra debatrà el paper de la ràdio nacional de la cohesió del país amb la participació de Fèlix Riera, director de Catalunya Ràdio; Eduard Pujol, director de RAC1, i Carles Cuní, codirector del Grup Flaix.

A l'acte d'inauguració assistiran el secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí, i l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí. 

segueix-nos «