Diumenge 17

Febrer de 2019

La Xarxa

Mèdia

La Festa dels Tonis de Taradell a '1món.cat'

Dissabte, de 16h a 18h a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+

11/01/2018 09:00h

Aquest dissabte a '1món.cat' ens endinsem a la Festa dels Tonis de Taradell, en honor a Sant Antoni Abat i que més enllà dels tradicionals Tres Tombs vol recuperar i donar a conèixer tot allò relacionat amb el món rural, especialment els carruatges i les eines de treball. Tot plegat ens ho aproparan les periodistes Laura Alcalde i Laia Miralpeix des del Centre Cultural Costa i Font d'aquest municipi osonenc i en parlarem amb Josep Presseguer, president dels Tonis de Taradell. A més a més entrevistarem la pregonera de les festes d'enguany, la directora de l'Acadèmia de Cinema Català, Isona Passola, i veurem com és el primer conte de la col·lecció del món a pagès que edita Els Tonis, 'Les aventures del Marc i la Laia'. Mira'ns a la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+ i endinsa't en el món dels Tonis.

Durant el programa entrevistarem Jordi Baucells, regidor de Medi Ambient del municipi, que ens parlarà del projecte Aromes de Taradell, un parc de les olors basat en les lavandes i el barballó, típics de la zona. A més a més coneixerem l'esportista i emprenedor taradellenc Roger Tuneu, i entrevistarem l'entrenador del Club Patí Taradell, Pep Rifà, i Llucià Camprubí, fundador i un dels primers jugadors de l'equip. També tindrem l'actuació en directe del conjunt vocal Tastet de Gospel.

I a més a més connectarem en directe amb Mas de Barberans, al Monsià, on se celebra aquest dissabte la Festa de Sant Antoni, amb Canal 21

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb EL9TV. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter i Facebook amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «