Diumenge 21

Octubre de 2018

La Xarxa

Mèdia

La final del Torneig de Dramatúrgia del Temporada Alta, en directe

Dilluns, tota l'emoció del combat teatral a TV locals, Movistar+ (159) i laxarxa.cat

01/12/2017 14:52h

Les lletres pujaran dilluns al ring del festival Temporada Alta de Girona en la final del Torneig de Dramatúrgia que podràs viure en directe a partir de les 20h a la teva tele local, Movistar+ (159) i laxarxa.cat. El combat enfrontarà els dos dramaturgs que han guanyat el favor del públic en les eliminatòries prèvies del certamen. Seran Xisco Rosselló i Laia Alsina i Ferrer, que faran brillar els seus textos a partir de la lectura que en faran diferents actors.

Tot plegat, conduït amb molt d’humor per la dramaturga Cristina Clemente, qui va sortir vencedora del torneig el 2011. Un cop més, seran els espectadors qui emetran el veredicte d’aquesta singular batalla teatral que promet ser molt emocionant.

La Xarxa i Televisió de Girona, mitjans col·laboradors del Temporada Alta, no perdran detall de la final en una retransmissió des de la sala La Planeta de Girona, amb Rosó Feliu al capdavant. Entrevistaran en directe el director del festival, Salvador Sunyer, qui valorarà la trajectòria del torneig d’ençà els seus inicis, ara fa set anys. També conversara amb els dramaturgs, els actors i el públic fidel a la cita.

El text de Xisco Rosselló que arribarà a la final és ‘No piquis a la porta’, una peça que relata amb humor la trobada entre un noi i ell mateix, amb 30 anys més. Al seu torn, qui serà la seva contrincant, Laia Alsina i Ferrer, presentarà ‘A l'altre barri’, un text al voltant de relacions familiars complicades que entren en conflicte durant un enterrament. En aquesta edició, el torneig ha reunit vuit joves dramaturgs catalans. A banda dels dos finalistes, també hi han participat Raquel Loscos, Carla Torres, Juli Disla, Manuel Veiga, Toni Cabré i Anna Maria Ricart.

segueix-nos «