Dimecres 12

Desembre de 2018

La Xarxa

Mèdia

La tradicional Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí a '1món.cat'

Diumenge, de 16h a 18h a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+

24/11/2017 09:00h

L'activitat agrícola i ramadera és protagonista a la Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí, que aquest any arriba a la 624a edició. I és que es tracta d'una de les fires més antigues i arrelades del municipi i que aposta també pel caràcter lúdic i cultural. Laura Alcalde i Xavier Martí al capdavant d''1món.cat' us ho aproparan aquest diumenge a partir de les 16h a través de la teva tele local o el canal 159 de Movistar+.

Tots els detalls de la Fira de Sant Andreu ens els explicarà el seu oganitzador, Marc Calvet, regidor de Promoció Econòmica de Torroella de Montgrí. Al llarg del programa veurem algunes de les exhibicions eqüestres que es desenvoluparan durant la tarda i sabrem també com ha anat el XXVI Concurs de Gossos d'Atura. En parlarem amb popular pastor Jordi Muxach, responsable de l'Escola de Natura La Coloma a l'Estartit.

Ens fixarem també en la gastronomia del Baix Empordà i tastarem la poma de Girona i el pa de Montgrí. A més a més, entrevistarem el músic de la Bisbal d'Empordà Miquel Abras, que ens presenta el seu darrer disc 'La vida en un sospir'. També ens visitarà l'observador meteorològic Josep Pasqual, que registra cada dia des de l'Estartit la temperatura de l'aigua del mar; i coneixerem la ultrafondista Núria Borrell, premi Montgrí de l'esport 2017.

Durant el programa també connectarem en directe amb la Fira Orígens d'Olot, la Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya, amb Olot TV.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb TV Costa Brava. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter i Facebook amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «