Diumenge 17

Febrer de 2019

La Xarxa

Mèdia

La Fira de Sant Antoni d'Anglès a '1món.cat'

Dissabte, de 16h a 18h a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+

18/01/2018 09:00h

Aquest dissabte '1món.cat' es desplaça a la localitat d'Anglès, al Gironès, per conèixer tots els detalls de la Fira de Sant Antoni. La cita que enguany viu la seva 23a edició, està dedicada a la figura del patró dels animals domèstics i traginers, Sant Antoni Abat. Sabrem com ha anat la tradicional benedicció i seguirem en directe els actes que s'organitzen al llarg del dia. Tot plegat ens ho explicaran les periodistes Laura Alcalde i Mar Coll des de la plaça de la vila d'aquest municipi. Ens podràs veure a la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+.

Durant el programa veurem un taller de pintura amb vi que ens comentarà la seva organitzadora, Marta Arañó, del taller Vimart. Coneixerem també la ruta surrealista Remei Varo amb l'historiador local Emili Rams, que ens explicarà la relació d'aquesta pintora amb el municipi d'Anglès. Ens visitarà també l'il·lustrador i fotògraf Marc Pallarès, i la jove ballarina Laura Rojo, que ens explicaran els seus projectes professionals.

I a més connectarem en directe amb Les Borges Blanques, amb Lleida TV, per saber com funciona la 55a edició de la Fira de l'Oli Verge Extra de les Garrigues.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb TV de Girona. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter i Facebook amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «