Diumenge 17

Febrer de 2019

La Xarxa

Mèdia

La Gran Rua de Carnaval de Lloret de Mar, a '1món.cat'

Dissabte, de 16h a 18h a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+

07/02/2018 15:54h

Aquest dissabte '1món.cat' serà a la Gran Rua de Carnaval de Lloret de Mar. Des de la plaça de la vila d'aquest municipi de la Selva les periodistes Laura Alcalde i Mar Coll connectaran també amb altres carnavals d'arreu del territori per saber com es viu a Catalunya la gran festa de la diversió i la disbauxa per excel·lència. Posa't la disfressa i acompanya'ns a través de la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+.

Des de Lloret de Mar veurem desfilar les 15 carrosses i 5 comparses que participen a la rua, la que dona el tret de sortida al Carnaval de la Costa Brava Sud i que engloba també les desfilades de Tossa i de Blanes. De tot els detalls ens en parlaran l'organitzadora del Carnaval, Rosa Relat, i la regidora de Serveis Centrals i Comunicació de Lloret de Mar, Lluïsa Baltrons. Analitzarem també els pentinats i les disfresses que lluiran els participants de la rua i sabrem en què es fixa el jurat per atorgar els premis a les carrosses i les comparses.

Els actors Joan Font i Oriol Grau i la periodista Empar Moliner ens explicaran què significa per a ells la festa del Carnaval. I, a més, durant el programa connectarem amb diferents punts del país per veure com es preparen per a la celebració dels principals actes de Carnaval. Viurem en directe la despertada del Rei Carnestoltes de Vilafranca del Penedès, amb Penedès TV, i serem a Torelló amb El9TV per veure la concentració de carrosses que participaran a la Rua de Carnaval de Terra Endins. Veurem com s'ultima la rua de Carnaval de Lleida, amb Lleida TV, i coneixerem els detalls de la Rua de l'Artesania de Tarragona, amb TAC12. Serem també a Platja d'Aro amb TV Costa Brava, per viure la preparació de la Gran Rua de Carrosses i Comparses que podreu seguir el mateix dissabte a partir de les 18h en directe a través de les televisions locals. 

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb TV de Girona. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter, Facebook i Instagram amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «