Dimecres 16

Octubre de 2019

La Xarxa

ESPORTS

La Mitja Marató de Granollers, Les Franqueses i la Garriga, en directe a les televisions locals

Aquest diumenge, a partir de les 10.20h

31/01/2018 08:20h

Aquest diumenge 4 de febrer Granollers, Les Franqueses i la Garriga viuran l’ambient de les grans ocasions amb una nova edició de La Mitja Marató, una cursa que és ja tot un referent en el calendari atlètic nacional i internacional, i que per tercer any consecutiu es podrà seguir en directe a les televisions locals. A partir de les 10.20h VOTV i La Xarxa retransmetran la prova de 21 quilòmetres, en un recorregut que comprèn tres municipis: Granollers (punt de sortida i arribada), les Franqueses i la Garriga. Per a qui no arribi a temps del directe, podrà recuperar-ne els millors moments en el programa especial que s’oferirà el dimarts 6 de febrer a les 22h al canal 159 de Movistar+.

Més d’una trentena de professionals, entre periodistes, tècnics i operadors de càmera, participaran durant més de dues hores en un ampli desplegament per seguir el desenvolupament d’una competició que podria acollir fins a 10.000 corredors, segons l'organització.

En un set habilitat davant del Palau d’Esports de la capital vallesana, el cap d’Esports de VOTV, Miki Güell, conduirà la retransmissió, amb el suport del periodista de La Xarxa Toni Castro, situat al punt de sortida i arribada de la carrera. El seguiment el completaran Gemma Permanyer a Granollers, Anna Ànsia a la Garriga i Pere Puig a les Franqueses. Crònica d'ambient, entrevistes a corredors, testimonis del públic i les reaccions dels primers classificats un cop creuïn la meta no faltaran en aquest programa especial. 

Els canals de proximitat que emetran La Mitja són VOTV, Canal 10 Empordà, EL9TV, Empordà TV, RTV Cardedeu, TV Costa Brava i Vallès Visió

Una prova amb figures internacionals i un gran reclam popular

La de Granollers és una de les mitja maratons més antigues de Catalunya i ha esdevingut una cita molt apreciada entre els corredors catalans, per la possibilitat que els brinda de competir al costat de grans figures internacionals de l’atletisme i de ser animats per centenars d’espectadors. En aquesta edició, la prova recupera el circuit del 2010, que permet als corredors creuar-se amb els atletes l’elit durant el recorregut. 

segueix-nos «