Dijous 24

Octubre de 2019

La Xarxa

La música caribenya i l''steel drum' arriba amb Trio Barril al 'Jajajazz'

Dissabte, a les 22.30h a la teva televisió local

03/12/2018 12:13h

La Xarxa

El grup musical Trio Barril és únic a la penúnsula per haver integrat un instrument típic i originari de Trinitat i Tobago, l''steel drum' o tambors metàl·lics. L'expert a tocar-lo és Tito Busquets i l'acompanyen a l'escenari, Joan Aymercih al teclat i Ernest Martínez a la percussió. El grup, creat el 2014, ofereix un ventall d'èxits del calipso i també de la música caribenya i tropical amb un enfocament especial gràcies al to jazzístic que incorpora.

Trajectòria del grup Trio Barril

Tito Busquets és llicenciat en música especialitzada de Jazz, per l'Escola Superior de Música de Catalunya i desenvolupa la seva activitat alternant classes de bateria a l'Escola de Música Moderna de Badalona. Membre del Tactequeté, ha realitzat diverses col·laboracions amb La Fura dels Baus, Gerard Quintana, Quico Pi de la Serra o Jaume Sisa. Des de 1999 aposta per l''steel drum', fet que el porta a investigar aquest instrument a Trinitat i Tobago.

Ernest Martínez es va formar professionalment entre Barcelona i París. Percussionista eclèctic, Martínez té una llarga experiència amb músics i instruments de tradició musical de l'Àfrica, Amèrica Llatina i Orient.

Joan Aymerich és un músic polifacètic de formació clàssica i de jazz. Ha actuat com a solista i ha tocat en diversos grups de música de cambra, orquestres i cors. També ha format part de grups de jazz i música moderna. És el pianista de la Big Band de Badalona i de l’Eclectic Colour Orchestra

A on es podrà veure el segon concert del cicle 'Jajajazz'

El concert és una producció de Televisió Badalona amb la col·laboració de La Xarxa de Comunicació Local. Es podrà veure per 'streaming' a laxarxa.cat. Per saber quines televisions emetran el concert cliqueu aquí.

segueix-nos «