Dissabte 24

Agost de 2019

La Xarxa

Mèdia

La música familiar alternativa del MiniBeat de Granollers a '1món.cat'

Diumenge de 16h a 18h a la teva tele local i el canal 159 de Movistar+

03/05/2018 12:40h

La Roca Umbert Fàbrica de les Arts acull aquest diumenge la tercera edició del MiniBeat Granollers, el Festival Familiar de Música Alternativa i els de l'1món.cat' no ens ho volem perdre! Des de les 16h els periodistes Dani Agudo i Laura Alcalde ens aproparan les diferents propostes musicals, tallers, concerts, demostracions... tot adreçat al públic familiar. Acompanya'ns i sintonitza la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+.

Al llarg de les dues hores de programa escoltarem algunes de les propostes musicals que es presenten en aquest Festival Familiar que aposta per la cultura underground i que vol apropar-la de la manera més lúdica possible a tots els membres de la família. Ho farem amb companyia dels seus organitzadors i grups com els Electropark, Firstmen, Tiger Menja Zebra o els Manero Sound System.

A més a més repassarem el panorama musical actual amb el crític musical granollerí Donat Putx, amb qui resseguirem també la figura del cantant David Bowie, qui s'homenatja en el festival. Ens visitarà també l'actor Dani Bernabé, que ens presentarà la seva nova pel·lícula 'Doctrina. El pecat original i la reinserció'; i coneixerem la història de dos vallesans, Joan Riba i Alícia Martínez, que han treballat a l'Antàrtida en diferents missions científiques.

Durant el programa serem també a la capital d'Osona, per celebrar el 20è aniversari del Festival Jazz Vic amb El9TV. I amb Lleida TV anirem a la 29a edició de la Fira de Titelles de Lleida.

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb VOTV. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter, Facebook i Instagram amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «