Dimarts 21

Maig de 2019

La Xarxa

Les ràdios i teles locals tornen a solidaritzar-se amb el Gran Recapte

Les entitats es bolquen en la campanya de recollida d'aliments que es farà divendres i dissabte

27/11/2018 10:25h

La Xarxa

A les portes del Gran Recapte d’Aliments, els mitjans locals tornen a ser el punt de referència per seguir l'evolució d'aquesta acció solidària als municipis, on s'espera una gran col·laboració ciutadana divendres i dissabte. Espais com 'L'entrevista', 'Notícies en Xarxa' i 'Connecti.cat' entrevistaran alguns dels responsables del Banc dels Aliments i faran seguiment de la campanya.

A 'L'entrevista' coneixerem com funciona i quina feina fa el Banc dels Aliments de Barcelona, de la mà de la seva presidenta, Roser Brutau. El programa inclourà un reportatge que ens permetrà conèixer millor una de les entitats que hi col·labora tot l'any. A través d'un dels seus membres, ens acostarem a la feina d'integració social que fa el tercer sector i que busca anar més enllà de la distribució d'aliments a persones en risc d'exclusió.

Els informatius de 'Notícies en Xarxa' faran un seguiment aquest divendres de l'inici de la campanya arreu del país, gràcies a les cròniques de les ràdios i televisions locals. 

L'evolució de la jornada també quedarà reflectida al programa 'Connecti.cat'. Seguirem la recollida d'aliments en un mercat de Tarragona amb un equip de TAC12 i en un supermercat gironí amb TV Girona. I comprovarem el curs que segueixen aquests productes, en un punt de distribució d'aliments al Pla de l'Estany, amb Banyoles TV i comprovarem la feina que es fa al magatzem central de Fira de Lleida, amb Lleida TV.

Pel que fa a les ràdios locals, l'espai 'L'aigua clara', que aborda setmanalment temes d'actualitat, ofereix una entrevista amb Sabine Hindersen, cap de campanyes del Banc dels Aliments. Es tracta, entre altres qüestions, sobre la necessitat de mantenir i enfortir la proposta solidària una dècada després de la seva implementació, així com de la nova formula en línia de donacions del Gran Recapte 2018.

segueix-nos «