Dijous 17

Octubre de 2019

La Sindicada en directe permetrà a les emissores automatitzar la programació de continguts de La Xarxa

Tant els continguts gravats com els distribuïts en directe

04/06/2014 17:15h

La Xarxa posarà en marxa aquest dijous la Sindicada en directe, una plataforma on-line que permet a les ràdios locals automatitzar la programació dels continguts que els ofereix La Xarxa per emetre’ls en directe. En aquesta nova eina, cada contingut de La Xarxa està vinculat a una url, de manera que els responsables de les emissores poden confeccionar llistes de reproducció arrossegant aquests enllaços i generar blocs de programació de durada i temàtica diversa, fàcils d’encaixar amb la seva oferta de producció pròpia.

Amb l’objectiu de personalitzar aquests blocs amb l’estil sonor de cada emissora, el sistema admet la pujada d’àudios corporatius com cortines, separadors o cops. La Sindicada en directe beu dels continguts de la Sindicada, un gran aparador on-line amb més de 50 programes enregistrats, de renovació trimestral, produïts per La Xarxa i/o les ràdios locals, que actualment fan servir 124 emissores.

Fins ara, les emissores havien de descarregar-se un programa abans d’emetre’l però amb La Sindicada directe s’estalvien aquest pas ja que només han d’arrossegar-ne la url. La Sindicada en directe també permet programar en streaming els continguts que La Xarxa distribueix en directe, com els informatius i els magazins diaris.

Garantia d'emissió en cas de fallada tècnica

Durant la presentació de l’eina que s’ha fet al MAC, la responsable d’Interactius de La Xarxa, Marta Rosell, ha explicat que, en cas de fallada tècnica, la Sindicada en directe compta amb un sistema paral·lel que emmagatzema les llistes de reproducció creades. Des d’aquest punt de vista la plataforma compta amb totes les garanties de seguretat.

segueix-nos «