Dijous 17

Octubre de 2019

‘La tarda’ es trasllada avui a Roses per viure en directe la Fira de la Rosa

De 16h a 19h, programa especial des de la Plaça Catalunya

05/06/2014 15:09h

‘La tarda’ es trasllada aquest divendres a Roses per viure en directe la tercera edició de la Fira de la Rosa. Amb la col·laboració de Ràdio Vilafant, el programa emetrà de 16h a 19h una edició especial des de la Plaça Catalunya, per on passaran els principals responsables de l’esdeveniment.

La presentadora de ‘La tarda’, Marina Romero, acompanyada pel periodista de Ràdio Vilafant, Iván Yerpes, els preguntaran per les claus de d’aquesta exposició floral, convertida en un motor turístic i cultural de la ciutat. Així, l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor de Promoció Econòmica, Carles Páramo, acostaran als oients totes les novetats de l'edició d’enguany.

El programa també recollirà l'opinió dels comerciants sobre l'impacte econòmic de la Fira. Serà en conversa amb Miquel Gotanegra, president de Roses Comerç i de l'estació nàutica de Roses-Cap de Creus.

El certamen ha donat peu a la campanya gastronòmica '1000 Roses a Roses', en què diferents restaurants de la ciutat conviden a un menú degustació a dones que es diuen Rosa o alguna de les seves variants, com Roser, Rosor o Maria Rosa. D'aquesta iniciativa en donarà tots els detalls el seu responsable, Ambrosio Martínez, i el xef del restaurant El Caiman, Manuel Martínez.

Actuacions en directe
El programa comptarà amb l’actuació en directe de dos grups gironins: la banda de pop Fronteres i la formació de rumba catalana Banana Beach.

segueix-nos «