Diumenge 24

Juny de 2018

La Xarxa

Mèdia

‘La tarda’ viu la llegenda de Sant Jordi en directe des de Montblanc

No et perdis divendres aquest especial, de 16h a 19h a la teva ràdio local

20/04/2017 10:47h

Vols saber com es viu el Sant Jordi a Montblanc, bressol de la popular llegenda? Si vols fer un viatge al passat i redescobrir la tradició del cavaller i la princesa, acompanya’ns demà a ‘La tarda’! Sintonitza la teva emissora local i segueix en directe, de 16h a 19h, el programa que farem des de la capital de la Conca de Barberà. Tres hores de ràdio en què coneixerem els detalls d’enguany de la Setmana Medieval, la gran festa montblanquina que reviu l’edat mitjana i que té com a plat fort la representació de la Llegenda de Sant Jordi. Ho farem amb els organitzadors d’ahir i d’avui d’aquesta cita costumista que enguany celebra el 30è aniversari. No hi faltaran tampoc ni la música ni… el drac! T’hi esperem!

L’equip de Ràdio Montblanc serà el nostre amfitrió i amb el seu suport farem el programa a la plaça Major, al bell mig de la vila. A la presentadora habitual de ‘La tarda’, Laura Alcalde, l’acompanyarà el director de l’emissora municipal, Josep Ardila. Plegats ens aproparan l’oferta d’activitats de la Setmana Medieval en companyia de Pep Andreu, alcalde de Montblanc, i Joan López, president de l’entitat organitzadora, l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi. S’hi sumarà també la pregonera d’aquesta edició de la Setmana Medieval, l'actriu Txe Arana.

A més, coneixerem els actors que donaran vida a Sant Jordi i la princesa en la representació d’enguany i sabrem quin record guarden de l'experiència els veïns que també han interpretat aquests papers al llarg dels darrers 30 anys. També descobrirem com és el nou drac que pujarà enguany a l’escenari i com es preparen els seus portadors.

Per Sant Jordi és obligat parlar de llibres i per això farem una taula rodona per comentar les novetats literàries que hi podrem trobar. 

I tot plegat ho amanirem amb bona música! La que tocarà en directe el grup tarragoní Anna d'Ivori

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «