Diumenge 21

Juliol de 2019

‘La tendència és recuperar la cuina tradicional’, Arnau Muñío, guardonat xef del restaurant Direkte Boqueria

El programa es pot veure dissabte, de 16h a 18h a la teva televisió local

04/02/2019 14:03h

La Xarxa

Aquesta setmana podreu veure un programa per a tots els gustos! Descobrirem la feina de la ‘bartenderMariona Vilanova del Nykteri’s Cocktail Bar de Girona i la moda dels ‘mocktails’, els còctels sense alcohol, i també conversarem amb el cuiner Arnau Muñío, guardonat com a Cuiner de l’any 2018, que ofereix cuina d’autor al Direkte Boqueria de Barcelona. Ens explicaran els seus secrets i fins i tot degustarem el ‘mocktail’ ‘The Weekly Mag’.

També us oferirem un ‘Portrait’ d’un altre campió, en aquest cas, de menjar calçots. És Adrià Wegrzyn i és capaç de menjar 5 quilos de calçots en només 45 minuts. I no perdrem el gust per viatjar amb els nostres E-Speakers, que ens portaran fins a Austràlia, el sisè país més llarg del món.

I aquesta setmana estrenem secció: al concurs ‘Guess What’, els nostres col·laboradors Patricia Escalona i Màrius Serra intentaran endevinar com acaben les històries que els presentem i, a pocs dies de Saint Valentine’s Day, els demanarem què han arribat a fer per amor.

El moment musical del programa el posarà la catalana Clara Sanabras, cantant i compositora que ha actuat arreu del món, des de la Sydney Opera House fins al Buckingham Palace i que posa la seva veu a bandes sonores de pel·lícules com ‘El Hòbbit’ o ‘El senyor dels anells’. Per a nosaltres cantarà ‘The Words’, del nou àlbum que presentarà aquest març.

Coneixerem l’evolució de l’art amb una visita al Museu del Disseny de Barcelona amb Robert Thompson, professor de l’escola Elisava i especialista en formació de materials al FAD. I al ‘Here and There’, Marc Broderick posarà a prova els gustos dels vilafranquins, que tastaran els sabors més diversos, mentre que amb Matthew Tree compararan gustos d’aquí i d’allà.

Una finestra a l'anglès en l'audiovisual català

'The Weekly Mag' és una aposta de La Xarxa de Comunicació Local per obrir una finestra a l'aprenentatge de l'anglès en l'audiovisual català amb un producte atractiu i de qualitat que serveixi també com a recurs didàctic per a escoles i centres de formació. Dirigit i presentat per la periodista Marcela Topor, s’emet cada dissabte, de 16h a 18h, a través de les televisions locals i en ‘streaming’ a laxarxa.cat. Consulteu el llistat de televisions clicant aquí. Per xarxes socials, es pot seguir a Twitter (@TheWeeklyMagTV) i Facebook (@theweeklymagtv).

 segueix-nos «