Diumenge 17

Febrer de 2019

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' visita la tradicional festa de La Corrida de Puig-reig

Diumenge, de 16h a 18h a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+

19/01/2018 09:05h

Aquest diumenge parlarem de la festa tradicional de La Corrida que se celebra cada any per Sant Antoni a Puig-reig, des de fa més de 125 anys. Veurem les curses de rucs, cavalls creuats, pura raça àrab i pura sang anglès que es desenvoluparan a llarg de la tarda al costat del camp de futbol del municipi. Els periodistes Laura Alcalde i Èric Calderer en parlaran amb el seu organitzador, Albert Altarriba, president de l'Associació La Corrida, i amb els seus participants i el públic que cada any les segueix. No t'ho perdis i sintonitza la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+.

Durant el programa ens endinsarem també en el món cultural d'aquest municipi i de la comarca del Berguedà. I és que ens visitaran l'actor teatral Ivan Otaola, tindrem l'actuació en directe de la coral Giovinetto i entrevistarem el compositor i director d'espectacles de teatre musical com 'El Rey León', Sergi Cuenca. El grup de música electrònica Urra de Puig-reig ens presentarà també la seva darrera proposta.

A més a més connectarem en directe amb Granollers, amb VOTV, on aquest diumenge se celebra una nova edició del partit solidari d'handbol 'Somriures que curen'. I coneixerem com ha anat la Fira del Fesol de Santa Pau amb un reportatge d'Olot TV.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Televisió del Berguedà. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter i Facebook amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «