Divendres 19

Octubre de 2018

La Xarxa

La Xarxa aposta per la Lliga Nacional Catalana d'Hoquei Patins

Emetrà, a partir de gener, un partit setmanal de la màxima competició catalana a través dels canals locals i Movistar+

23/09/2017 16:55h

La Xarxa

La Xarxa de Comunicació Local i la Federació Catalana de Patinatge han signat avui dissabte, 23 de setembre, un acord de col·laboració que es traduirà, com a principal novetat, en la transmissió d'un dels partits més destacats de la jornada de la Lliga Nacional Catalana d'Hoquei Patins, a més de la retransmissió de nous formats i competicions vinculades al món del patinatge i de l'hoquei.

La primera competició que s'emetrà en directe, és la Copa Generalitat i després es podran veure partits de la segona volta de la Lliga, que culminarà amb una final de 'play-off' al millor de 3 partits, amb el títol i l'ascens a Primera Divisió en joc.

Les competicions es podran seguir, a partir del mes de gener, els diumenges, a les 12.25h, a les televisions locals, al canal 159 de Movistar+ i en 'streaming' a laxarxa.cat.

L'acord l'han signat el president de la FCP, Ramon Basiana, i el conseller delegat de la Xarxa Audiovisual Local, Francesc Pena. La firma s'ha materialitzat al pavelló Fontajau de Girona, coincidint amb la celebració de la 1a edició del Catalunya Stars de patinatge artístic.

segueix-nos «