Dimecres 14

Novembre de 2018

La Xarxa

L'ALLSTAR del bàsquet català, en directe a La Xarxa

El 7 i 8 de gener es podrà veure en directe a les TV locals i al canal 159 de Movistar+

19/12/2016 09:24h

La Xarxa

La Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) organitza els dies 7 i 8 de gener, amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local i de l’Ajuntament de Cornellà, l’ALLSTAR de Copa Catalunya al Parc Esportiu Llobregat.

Mitjançant les votacions dels entrenadors, els jugadors i les jugadores més destacats de la categoria han estat escollits per representar el seu grup. D’aquesta manera, les estrelles del grup 1 s’enfrontaran a les del grup 2, tant en categoria masculina com en femenina.
Dissabte 7, a les 17h, començarà l’ALLSTAR masculí, que, a banda del partit de les estrelles, comptarà amb un concurs de triples i un d’esmaixades.
Diumenge 8, també a les 17h, serà el torn de les jugadores de Copa Catalunya, que també disputaran el concurs de triples.
Tant dissabte com diumenge hi haurà actuacions musicals, espectacles i animació, perquè tant els espectadors que estiguin al Parc Esportiu Llobregat com els que estiguin mirant-ho des de les TV locals de La Xarxa, des de La Xarxa Televisions (canal 159 de Movistar+) i per streaming a www.laxarxa.com, puguin gaudir d’un espectacle que anirà més enllà del partit.
El programa ‘Bàsquet en joc’, que cada setmana a les 18h emet en directe un partit de Copa Catalunya, viurà un cap de setmana especial amb l’All Star. Com sempre, la retransmissió estarà conduïda pel periodista de Televisió Badalona, Xavi Ballesteros, acompanyat de diversos comentaristes, especialistes del món del bàsquet, entrenadors, exentrenadors, jugadors i exjugadors, que comentaran tot el que vagi succeint al parquet del Pavelló del Parc Esportiu Llobregat.

Acte de presentació dijous 22 de desembre, a les 12.30h, al Parc Esportiu Llobregat

La presentació oficial de l'All Star de Copa Catalunya es durà a terme aquest dijous, 22 de desembre, a les 12.30h, al Parc Esportiu Llobregat de Cornellà, en un acte en el qual també es donaran a conèixer els participants dels diferents partits i concursos.

 

segueix-nos «