Dimarts 21

Maig de 2019

La Xarxa

La Xarxa i les entitats locals es posen la gorra contra el càncer infantil

La campanya Posa't la Gorra!, organitzada per AFANOC, arriba aquest any a la 18a edició

05/12/2018 10:44h

La Xarxa

La Xarxa de Comunicació Local i els mitjans locals ens sumem, un any més, a la campanya  Posa't la Gorra! en suport als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. L'entitat organitzadora, AFANOC, ha apostat en aquesta 18a edició per una gorra de la dissenyadora Agatha Ruiz de la Prada. El gran cor a la visera vol ser el símbol de l'estimació, la cura de l'altre i l'acceptació.

Des del programa 'Connecti.cat' els reporters se solidaritzaran amb els nens malalts de càncer i les seves famílies. Els periodistes de Canal Blau, Televisió de Badalona, Televisió del Ripollès, El 9TV i Balaguer Televisió es posaran les gorres en les connexions en directe per tal de fer visible aquesta malaltia que malauradament pateixen alguns nens.

El 'Ben trobats' també tindrà sobre la taula la gorra i recordarà que el 15 de desembre totes les famílies estan convidades a la gran festa Posa't la Gorra! que se celebrarà al Parc de la Ciutadella.

'L'entrevista' recordarà la falta que fa continuar investigant en el càncer infantil i recaptar fons per poder mantenir els serveis que l’AFANOC ofereix gratuïtament per millorar les seves condicions a l'hospital i mantenint La Casa dels Xuklis, una casa d'acollida per a les famílies que s'han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.

Des del 'Noticies en Xarxa', edició matí, connectaran amb ràdios i televisions per saber les iniciatives que faran els municipis al voltant de la campanya Posat la Gorra!

Tot un seguit d'actuacions que tenen com a objectiu difondre la campanya i animar els oients i teleespectadors a assistir a la gran festa del 15 de desembre al Parc de la Ciutadella. 

segueix-nos «