Dimarts 21

Agost de 2018

La Xarxa

Mèdia

La Xarxa produeix l'acte de cloenda del Festival de Cinema de Sitges amb el segell de la Fura dels Baus

Dissabte a la nit, en directe a les teles locals, el 159 de Movistar+ i FB Live

10/10/2017 11:14h

L'acte de cloenda del Festival de Cinema de Sitges tindrà enguany un format excepcional coincidint amb el seu 50è aniversari. Per primera vegada en la història del certamen serà una festa a l'aire lliure oberta a tothom, que la Fura dels Baus convertirà en un espectacle de pel·lícula, amb tots els ingredients del gènere cinematogràfic. L'esdeveniment, que signarà el director artístic de la Fura, Pep Gatell, serà un homenatge a la ciutat que ha acollit el festival durant aquestes cinc dècades. 

Per a la nit d'aquest dissabte 14 d'octubre, a partir de les 21.30h, la companyia artística desplegarà tota la seva màgia i enginy al servei d'una coreografia protagonitzada per un grandíssim King Kong articulat, de més de 12 metres d'alçada.

El goril·la més famós de la història del setè art serà el reclam d'una gala que conduirà l'actriu Laura Aubert sota l'emblemàtica església de Sitges, en el marc bucòlic de l'espai conegut com la Punta. Durant la cerimònia es donaran a conèixer els principals guardons del certamen, com la millor pel·lícula, direcció, actor i actriu.

La Xarxa, que és mitjà col·laborador del festival, en produirà l'acte de cloenda, que es podrà veure en directe a través de les televisions locals, el canal 159 de Movistar+ i FB Live.

Tres magazins en directe des del festival

Fins a tres programes de La Xarxa es faran en directe des de la ciutat garrafenca per recollir l'ambient i el desenvolupament del certamen en companyia dels seus protagonistes. El magazín 'La tarda', en antena a les ràdios locals, hi serà aquest divendres, de 16h a 19h. Tampoc s'ho perdran els dos altres magazins televisius de capçalera. Així, 'Ben trobats' farà un programa especial des de Sitges aquest dimecres, de 10h a 12h, i '1món.cat' el dissabte, de 16h a 18h.

segueix-nos «