Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa promourà ajuts públics per enfortir les ràdios locals més febles

L'objectiu és acabar igualant el nivell de professionalització d'aquests mitjans

20/05/2014 16:16h

La Xarxa promourà ajuts públics perquè les emissores locals més febles puguin adquirir un nivell mínim de professionalització. El conseller delegat de l’ens, Francesc Pena, ha anunciat aquest dimarts que la proposta es presentarà el 4 de juny durant el Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) amb l’objectiu que les ràdios locals esborrin diferències i “puguin encetar un diàleg entre iguals”. Segons Pena, La Xarxa està treballant perquè aquests ajuts estiguin disponibles l’any vinent.

Un nou estudi per conèixer la percepció social de les televisions locals
El conseller delegat de La Xarxa ha fet aquestes declaracions durant la presentació de la propera edició del MAC, que tindrà lloc el 4 de juny a Granollers. Pena també ha anunciat que en el marc d’aquest mateix certamen La Xarxa presentarà els resultats de l’onada de 5000 enquestes que ha encarregat arreu de Catalunya “per conèixer la percepció que hi ha al voltant de les televisions locals que recolzem". 

Aquest informe recollirà dades quantitatives i qualitatives i es planteja fruit de la necessitat de disposar d’un retrat del sector fiable, atesa la manca d’estudis oficials.

El MAC acollirà també la presentació de la Sindicada directa, l’eina que ha dissenyat La Xarxa perquè les ràdios locals puguin programar l’emissió de continguts.

segueix-nos «