Dimarts 19

Juny de 2018

La Xarxa

Mèdia

Les actuacions musicals del programa 'Estudi 3' de Ràdio Arenys esquitxen les graelles de les televisions locals

El programa, en antena a l'emissora municipal des del 2010, és ja un referent en la programació musical del país

07/01/2015 12:59h

Les televisions locals emeten des d'aquest dimecres les càpsules musicals 'Estudi 3', fragments de 2 minuts de durada de les principals actuacions del programa radiofònic que, amb el mateix nom, s'emet a Ràdio Arenys. L'espai, en antena a l'emissora municipal des del 2010, dóna veu tant a artistes emergents com a formacions consagrades del panorama musical català.

La millor música, en directe

Per l''Estudi 3', que rep el nom de l'estudi radiofònic on s'enregisten les actuacions a l'emissora arenyenca, han passat més de 300 cantants i grups que mostren així el seu treball en directe i en format acústic.

L'objectiu del programa és promocionar la música en català i fer-ne la màxima difusió. Per això, els concerts s'enregistren també en vídeo.

Ara, per televisió

Les càpsules que des d'aquest dimecres emeten les televisions locals són fragments de les cançons més destacades i remeten el teleespectador al canal de youtube on es poden seguir les actuacions íntegres, en una iniciativa que ha tingut molt bona acollida per part del públic.

Entre d'altres, es podran veure els concerts acústics de The Crab Apples, Projecte Mut, Guillem Roma, Verkeren o Lenacay

Presents a 'La tarda'

Les millors actuacions d''Estudi 3' queden també recollides al magazín radiofònic 'La tarda', en antena a les ràdios locals, que un cop al mes ofereix un resum de l'espai des de Ràdio Arenys.

A banda, cada estiu el programa surt al carrer amb concerts a l'aire lliure d'alguns dels grups que passen per l'emissora al llarg de la temporada.

'Estudi 3' ha estat nominat en la categoria de Millor mitjà de comunicació o programa musical a l'onzena edició dels Premis ARC de l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya.

 

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «