Dilluns 26

Agost de 2019

Les Bessones celebren l'aniversari de l'Avorrida

23/10/2004 10:00h

Segur que ja les trobaves a faltar, oi? Doncs l’espera ja s’ha acabat. Aquest mateix diumenge, 24 d’octubre, pots tornar a gaudir amb les aventures de l’Anna, la Teresa i l’Helena que tornen a treure el cap per TV3 amb els seus nous capítols. Les podràs veure tots els caps de setmana a partir de les 9:00 hores dins del Club Super3. Quines aventures viuran en aquesta nova temporada? En total, s’emetran 13 nous capítols on les Tres Bessones descobriran els enigmes de Tutankamon, s’introduiran a la història de Tristany i Isolda, viatjaran amb Agatha Christie, viuran històries increïbles amb l’Home Invisible, aniran al país de la Reina de la Neu i coneixeran rondalles populars com la de la Flor Romanial o l’aranesa del follet Holet.

Fantàstic, oi? I, per si això fos poc, viuran un moment històric. S’hauran de mudar per celebrar, juntament amb tots els personatges que han anat coneixent al llarg de la sèrie, l’aniversari de la Bruixa Avorrida. Saps quant anys fa? Doncs 700! Un gran esdeveniment que ningú no es pot perdre!

Amb aquests nous episodis, la sèrie ja en suma 104 i es converteix en una de les més llargues de tota Europa. A banda de les aparicions televisives, les Bessones també tenen un web que ja compta amb més de 160.000 adreces electròniques personals i més de 20 milions de pàgines visitades mensualment, A més, han fet molts contes, tenen les seves pròpies joguines i altres productes i han protagonitzat diverses campanyes per ensenyar-te a adquirir bons hàbits. Quina feinada!

segueix-nos «