Diumenge 18

Novembre de 2018

La Xarxa

Les comarques de Lleida, vistes des de totes les perspectives a 'Lleida 360'

El nou programa s'estrena dissabte 20, a les 21h, a les TV locals

08/10/2018 10:04h

La Xarxa

Sabíeu que als Pirineus hi ha localitzades petjades de dinosaures o que al riu Segre, a Balaguer, podeu trobar or? Aquestes són algunes de les experiències que viuran les famílies de 'Lleida 360', el nou programa que vol donar a conèixer de primera mà les activitats que es poden fer de setembre a desembre a les comarques lleidatanes. En total seran 13 capítols, cadascun dedicat a una comarca.

'Lleida 360' és una producció de La Xarxa de Comunicació Local amb la col·laboració de Lleida TV, Pirineus TV, Balaguer TV i Mollerussa TV. El programa compta amb el suport de la Diputació de Lleida a través del Patronat de Turisme. En total 26 famílies participaran en les activitats més divertides i interessants que es poden fer a la tardor a Lleida.

Les experiències

A banda de buscar or, petjades de dinosaures i fer visites a monestirs com Vallbona de les Monges, o el de les Avellanes, les famílies podran viure també algunes de les experiències gastronòmiques típiques de la demarcació: faran torrons a Agramunt, tastaran l'oli nou de la DOP Les Garrigues, aprendran el procés d'elaboració de formatge a l'Alt Urgell i fins i tot esquiaran al Pallars Sobirà. 

Les famílies

Les 26 famílies que participaran en el programa han estat escollides després d'un càsting que ha realitzat La Xarxa i reflecteixen la diversitat social que hi ha a Catalunya. L'objectiu és mostrar que les activitats lúdiques i culturals de les comarques de Lleida són aptes i atractives per a tota classe de públic, fins i tot amb mascotes. 

On i quan

El programa es pot veure en directe a partir de dissabte 20 d'octubre a les 21h a Balaguer TV, Canal 10 Empordà, Canal Taronja Central, Canal Terres de l'Ebre, El 9 TV, Lleida TV, Mollerussa TV i Pirineus TV i per 'streaming' a laxarxa.cat.

segueix-nos «