Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

Mèdia

Les millors propostes per gaudir de l'estiu, a les televisions locals

Les graelles d'estiu s'omplen d'espais on el paisatge i les propostes d'oci són els protagonistes

11/07/2014 13:30h

Els atractius de la Costa Brava, els paisatges pirinencs o les Terres de l'Ebre són els eixos de bona part dels programes que, coincidint amb l'inici de la temporada d'estiu, les televisions locals han incorporat a les seves graelles. Propostes refrescants que animen a gaudir del temps lliure i a descobrir nous racons en una oferta que complementa així l'emissió de 'País km 0'

Per a tots els públics

A partir de dilluns, els teleespectadors podran participar d'un viatge per terra i per mar a través de la Costa Brava gràcies a 'De costa a costa'. El programa oferirà vuit rutes guiades per les poblacions emblemàtiques d'aquesta part del litoral català i abordarà des de la cultura a la gastronomia, passant per l'esport o el patrimoni natural.

Però aquesta no és l'única proposta amb la mirada posada en les comarques gironines. Amb un objectiu molt similar, 'Viu la costa Brava i el Pirineu de Girona' és un programa actualment en emissió que, setmana a setmana, s'atura en els racons que millor defineixen l'esperit d'aquestes terres.

Des de més al sud, 'Terres de l'Ebre, reserva de la biosfera' ofereix càpsules de 10 minuts que concentren els principals focus d'interès de la zona del delta de l'Ebre i els Ports. L'arròs, el vi, les empremtes de la Guerra Civil, el riu o les platges en són només alguns exemples.

Més que turisme

La música i el ball també tenen espai en l'oferta televisiva de l'estiu. Amb 'Parelles de ball', una recopilació de les millors competicions de balls de saló de la temporada, i 'Orquestra en família', el programa que recull les sessions familiars de l'Orquestra de cambra de Granollers, pensades per apropar la música als nens sota la batuta del divulgador musical David Puertas.

En un to més pausat, l'espai 'Viure des de l'Essència' ofereix entrevistes en profunditat a personatges procedents d'àmbits tan diversos com la docència, l'art, o l'esport, entre d'altres. 

segueix-nos «