Dilluns 26

Agost de 2019

MATARÓ RÀDIO

Les notícies més rellevants d'Europa, a la teva ràdio local

Mataró Ràdio emet cada setmana un programa que analitza l'actualitat europea

27/03/2019 10:04h

La Xarxa

Quines possibilitats té el Brexit de tirar endavant? O quines lleis aprovades a Europa afecten el nostre país? Són algunes de les preguntes que són objecte d'estudi al programa 'El Pregoner'. Un espai radiofònic dirigit i presentat pel periodista de Mataró Ràdio Francesc Andrés i que compta amb la col·laboració de Judit Peñaranda i 11 periodistes més. A partir d'un reportatge d'actualitat, s'enceta un debat i un anàlisi, amb experts politòlegs i experts en la matèria. El programa també compta amb 12 corresponsals que es troben en diferents localitats del continent.

'El Pregoner' té unes seccions setmanals com 'Sabies què', un espai on s'expliquen aquelles curiositats del continent que passen més desapercebudes. Laura Fernández és l'encarregada de capitanejar aquesta secció. A 'Petites històries històriques', Martí Francàs posa l'èmfasi a aquells personatges vius o morts que han deixat o estan deixant petjada a Europa. 

Els fets més anecdòtics i curiosos els explica Berta Martínez a l'espai 'Descobrint indrets d'Europa'. 

Laura Cera ens posa al dia de les diferents reialeses europees i Elisabet Blanch repassa la correcta pronunciació en català de les diferents ciutats i capitals del continent. La connexió amb les xarxes l'organitza Laura Barroso i Maria Castanyer que s'encarreguen de llançar cada setmana una pregunta al públic que haurà de contestar durant el programa. Irina MoraÀlex Bustos tanquen l'equip de col·laboradors del programa.

On i quan es pot escoltar 'El Pregoner'

El programa va començar el 2016 i ja porta tres temporades en antena. La producció és de Mataró Ràdio i compta amb la col·laboració de La Xarxa de Comuinicació Local. Per saber quines ràdios l'emeten cliqueu aquí.

 

segueix-nos «