Dimarts 21

Maig de 2019

CANAL BLAU FM

Les novetats editorials infantils al programa 'Memòria de Peix' de Canal Blau FM

Cada setmana a la teva ràdio local

01/03/2019 09:52h

La Xarxa

Quins llibres infantils nous podem trobar a les estanteries de les llibreries? Quines són les lectures més recomenades a cada edat? Aquestes són algunes de les preguntes que el programa 'Memòria de Peix' de Canal Blau FM intenta respondre. Dirigit i conduït per Susana Peix, l'espai radiofònic també compta amb la col·laboració de la psicòloga Meritxell Almirall, membre del centre psicològic i maternal Som pares de Vilanova i la Geltrú.  

El programa té una durada de 55 minuts i a banda de presentar a l'espectador les novetats editorials, també posen èmfasi en algunes temàtiques com són la gelosia per l'arribada d'algun germà o germana, l'ús del mòbil, el respecte pels altres o l'empatia que es deriven dels llibres infantils. 'Memòria de Peix' també entrevista escriptors, il·lustradors o editors, fins i tot, fa arrbar els llibres més nous als centres escolars perquè els alumnes hi diguin la seva i opinin sobre les noves lectures.

On i quan es pot escoltar 'Memòria de Peix'

El programa és una producció de Canal Blau FM i compta amb la col·laboració de La Xarxa de Comunicació Local. Per saber quines ràdios emeten 'Memòria de Peix' cliqueu aquí.

segueix-nos «