Dilluns 23

Setembre de 2019

CANAL TERRASSA

Les primeres espases del 38è Festival de Jazz de Terrassa, a la teva televisió local

Alguns fragments dels millors concerts del festival es podran veure en quatre programes especials produïts per Canal Terrassa

07/03/2019 16:01h

La Xarxa

El millor jazz del país i l’internacional es tornen a aplegar al Festival de Jazz de Terrassa. La Nova Jazz Cava, el Centre Cultural, les places principals de la ciutat i el Parc de Vallparadís acolliran els concerts estel·lars. El certamen n’ha programat fins a 60, des del 6 i fins el 24 de març. Els grans tòtems del moment hi tindran un lloc destacat, al costat de creadors amb personalitat i de grans mestres visionaris.

El millor del festival, en quatre programes especials

Si no podeu assistir als concerts, Canal Terrassa ha produït quatre programes especials que reuniran algunes de les millors actuacions previstes al festival. Així, podreu veure les actuacions dels grans caps de cartell, com  Kenny Barron Quintet Ernie Watts Quartet, des de la Nova Jazz Cava, i Youn Sun Nah, des del Centre Cultural Terrassa. Des de la Nova Jazz Cava, també gaudireu del jazz de The Children of the Light o Santi de la Rubia & Roger Mas. L'actuació de Big Mama & 30's Band a Plaça Catalunya i l’Especial Pícnic Jazz, des del Parc Vallparadís, són alguns dels plats forts que us esperen. 

Per on els podràs veure?

Aquests programes especials estaran presentats per Susanna Carmona, coordinadora del Festival i presentadora de ‘Jazz club’ de Ràdio Municipal de Terrassa. Els podreu veure per les televisions adherides a La Xarxa de Comunicació Local. Cliqueu aquí per veure la llista completa.

segueix-nos «