Diumenge 21

Juliol de 2019

BETEVÉ

Les receptes més fàcils i saboroses d’Ada Parellada, a ‘Què faig avui per sopar?’

Aquesta producció de Betevé es podrà veure a través de les televisions adherides a La Xarxa de Comunicació Local

06/03/2019 15:52h

La Xarxa

La falta d’inspiració culinària mai més serà un problema, gràcies a ‘Què faig avui per sopar?’. Una pregunta que ens fem gairebé cada dia i que té com a resposta les receptes de cuina sostenible de la xef Ada Parellada. Ella mateixa ens ensenyarà a cuinar plats deliciosos, a partir de receptes fàcils, ràpides i saboroses.

Una solució per a cada necessitat

El #QFAXS mostrarà situacions quotidianes de sis famílies reals amb necessitats molt diferents, a les quals Ada Parellada ajudarà a planificar el menú per a tota la setmana. Demostrarà que la cuina saludable no entra en conflicte amb la rutina. La xef oferirà solucions pràctiques per als nens que no volen menjar verdura, donarà consells per evitar el malbaratament d’aliments, sabrem quina és la millor manera de cuinar quan es viu sol o si s’ha de planificar un sopar multitudinari. També hi haurà receptes per a vegetarians, dietes i les tècniques bàsiques que ens ajudaran a fer sofregits, escabetxos o salses.

On el podreu veure?

El programa és una producció de Betevé i es podrà veure a les televisions adherides a La Xarxa de Comunicació Local. Cliqueu aquí per veure la llista completa.

segueix-nos «