Dijous 24

Octubre de 2019

La Xarxa

Les seleccions absolutes de Catalunya d’hoquei patins s’enfronten a Xile aquest diumenge

Segueix en directe el partit de la selecció masculina a les 16h i el de la femenina a les 18h, des de Mataró

20/12/2018 12:23h

La Xarxa

Aquest diumenge tornen els partits de les seleccions de Catalunya d’hoquei patins. La Federació Catalana de Patinatge, el Club Hoquei Mataró i la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer organitzen la segona edició del ‘Nadal Sobre Rodes’, una festa solidària que tindrà com a punt culminant l’enfrontament de les seleccions catalanes absolutes masculina i femenina contra Xile, des del Poliesportiu Municipal Jaume Parera i León de Mataró.

La retransmissió comptarà amb la narració de Jordi Martí Tort (Canal Blau) i es podrà seguir en directe a partir de les 16h en ‘streaming’ per la plataforma XALA! i les televisions locals. Cliqueu aquí  per veure'n la llista completa.

La selecció masculina, l’encarregada d’obrir el foc

A les 16h serà el torn de la selecció masculina, amb majoria de jugadors de l’OK Lliga. La convocatòria és la següent: Cesc Campor (CH Caldes), Gerard Camps (CE Vendrell), Marc Grau (CE Noia Freixenet), Sergi Llorca (CE Noia Freixenet), Xavier Crespo (CP Voltregà), Roger Bars (Igualada HC), Marc Julià (Reus Deportiu), Joan Salvat (Reus Deportiu) i Àlex Grau (CH Lloret). Pol Gabàs (CH Caldes) s’ha lesionat i finalment serà baixa.

Una selecció femenina de gran qualitat

La selecció femenina s’enfrontarà a Xile a les 18h, també amb jugadores de la màxima categoria: Laia Salicrú (Reus Deportiu), Júlia Vilarrasa (HC Palau de Plegamans), Berta Tarrida (CP Voltregà), Nara López (CP Manlleu), Laia Castro (Girona HC), Maria Díez (CP Manlleu), Laura Puigdueta (HC Palau de Plegamans), Carla Fontdeglòria (HC Palau de Plegamans), Marta Borràs (CHP Bigues i Riells) i Aina Florenza (HC Palau de Plegamans).

segueix-nos «