Dijous 17

Gener de 2019

HOQUEI PATINS | NADAL SOBRE RODES

Catalunya-Selecció mundial, el millor hoquei en directe a La Xarxa

Dissabte 30 de desembre (17h) juguen la selecció masculina i femenina

28/12/2017 16:10h

Vic serà, durant tot el dia 30, l'epicentre del món de l'hoquei patins. El Pavelló Castell d'En Planes acollirà, durant tot el dia, la festa 'Nadal Sobre Rodes', una festa organitzada per la Federació Catalana, la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer i  en què el patí serà el gran protagonista. A les 13h, sobre la pista del pavelló, es presenta l'acord entre La Xarxa i la Federació Catalana de Patinatge per emetre, a partir del 14 de gener, un partit en directe de la Lliga Nacional Catalana (diumenges a les 12.25h).

A les 14.30h es disputarà un Torneig preliminar d'hoquei base; els plats forts seran els partits internacionals. A partir de les 17.15h la selecció catalana masculina s'enfrontarà a una selecció mundial. Un cop acabi, a partir de les 19.15h, serà el torn de la selecció catalana femenina, que també es veurà les cares amb un combinat d'estrelles.

Emissió per televisió i xarxes socials

Tots dos partits es podran veure a partir de les 17h en directe a les televisions locals, al canal 159 de Movistar+ i en 'streaming' a laxarxa.cat. A Twitter n'informarem des d' @esportsenxarxa i amb l'etiqueta #OKenjoc. La narració anirà a càrrec del periodista Jordi Martí Tort, amb els comentaris de l'exjugador 'Titi' Roca al partit de la selecció masculina i de l'entrenador del CP Manlleu, Arnau Casanovas, en el partit de la selecció femenina.

segueix-nos «