Dilluns 23

Setembre de 2019

La Xarxa

Mèdia

Les televisions locals entren a la graella de Movistar+

El canal "La Xarxa Televisions" estarà actiu el 24 de juny al dial 159 de la plataforma de pagament

06/06/2016 16:15h

Els principals programes de les televisions locals de Catalunya es podran veure a partir del 24 de juny al dial 159 de Movistar+. El nou canal es dirà La Xarxa Televisions", el gestionarà La Xarxa i serà una nova finestra per als continguts audiovisuals de proximitat. La programació de “La Xarxa Televisions” se centrarà en els formats d’entreteniment i divulgació, gràcies a una selecció dels programes produïts per les televisions locals i La Xarxa. Així, el nou canal projectarà a Catalunya els esdeveniments culturals, socials i esportius més destacats del territori.

Castells, directes i esports

Les emissions comencen el 24 de juny coincidint amb l’inici de les retransmissions castelleres: un dels plats forts de les programacions de les televisions locals. Durant l’estiu, “La Xarxa Televisions” també emetrà programes en directe des de diferents punts del territori, oferint així el seguiment de les festes populars més destacades. Finalment, l’esport també estarà molt present al nou canal, en una aposta decidida per la cobertura de les disciplines i categories locals i comarcals, que generen molt d’interès i que fins ara no tenien finestres televisives de gran abast

A prop del nostre món

“La Xarxa Televisions” neix com un canal plural que, coordinat per La Xarxa, donarà el màxim protagonisme als continguts de les televisions locals del país prioritzant la proximitat i la singularitat. “A prop del nostre món” és l’eslògan de la campanya de llançament del nou canal, que comença aquesta mateixa setmana amb la cançó “A prop” de Teràpia de Shock com a banda sonora.

El nou canal s'ha presentat aquest dilluns al món local en un acte celebrat a la seu de Telefónica, encapçalat per la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; el director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura, i el conseller delegat de La Xarxa, Francesc Pena.

Conesa ha destacat que La Xarxa Televisions serà un aparador de la cultura del país però també una finestra per mostrar com des del món local "s'afronten situacions diverses, des de la crisi econòmica a l'acollida dels refugiats". De la seva banda, el conseller delegat de La Xarxa ha subratllat que l'objectiu del nou canal és "donar el màxim valor al fet local". Al seu torn, Kim Faura ha manifestat que els continguts locals "afegiran valor" a l'oferta de Movistar+. 

Més de 200 mitjans de comunicació

La Xarxa és una plataforma multimèdia de suport a l’audiovisual local creada per la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu d’atendre les necessitats del sector i contribuir a la seva dinamització. Actualment té adherides més de 200 ràdios, televisions o mitjans digitals.

 

segueix-nos «