Dijous 17

Octubre de 2019

m1tv retransmet aquest diumenge la prova triatlètica Ironman Barcelona 70.3

La cursa pren el relleu a la fins ara coneguda Challenge Barcelona- Maresme

16/05/2014 12:37h

m1tv retransmetrà aquest diumenge en directe pel seu canal de TDT i també per 'streaming' -utlitzant la plataforma xip/tv de La Xarxa-, la primera edició de l’Ironman Barcelona 70.3. La prova triatlètica de mitjana distància té com a seu neuràlgica el municipi de Calella i pren el relleu a les anteriors edicions realitzades sota la marca alemanya Challenge. La cobertura de la cursa mobilitzarà més d’una vintena de professionals del canal de televisió públic del Maresme. 

Cobertura televisiva durant més de deu hores
L’emissió es podrà seguir arreu del món a partir de les 6.45h, fent un seguiment dels tres sectors dels que consta la prova triatlètica. Una primera part de natació de 1.900 metres davant de la costa calellenca, un recorregut ciclista de 90 quilòmetres que arriba fins el Montseny, i un tram final de carrera a peu de 21,2 quilòmetres.

El programa, que presentaran Anna Gual i Laura Cera, tindrà l’anàlisi tècnic de triatletes i entrenadors professionals com els maresmencs Anna Rovira i José Luis Cano, o el prestigiós entrenador Alvaro Rancé. El programa de televisió arribarà fins a les 12h, i a partir d’aleshores es podrà seguir la línia d’arribada per 'streaming' fins a les 16h, quan està previst que arribin els darrers classificats.

La mateixa televisió m1tv serà l’encarregada de fer el reportatge oficial que emetran els propers dies altres canals nacionals i internacionals. La televisió de Mataró i el Maresme seguirà sent el canal oficial de la prova per a les properes competicions. La pròxima cita serà el 5 d’octubre, amb l’edició sencera de l'Ironman, que suposarà més de 12 hores de televisió en directe.

segueix-nos «