Dijous 17

Octubre de 2019

‘Matins en xarxa’, avui des del Mercat Audiovisual de Catalunya a Granollers

El programa analitzarà els principals reptes del sector audiovisual

02/06/2014 17:55h

El magazín radiofònic ‘Matins en xarxa’, en antena a diferents emissores locals del país, emet avui una edició especial des de Granollers amb motiu del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), una trobada de referència per a productors i distribuïdors de continguts, especialment d’àmbit local. En col·laboració amb Ràdio Granollers, els periodistes Marc Lobato (La Xarxa) i Paco Agudo (Ràdio Granollers) conduiran el programa de 10 h a 13 h des del recinte Roca Umbert, seu del certamen, amb l’objectiu d’acostar a l’audiència els principals reptes del sector audiovisual.

Una qüestió que analitzaran en una entrevista amb l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i fent tertúlia amb els periodistes vallesans Donat Putx, Carol Blasco i Joan Carles Arredondo.

Una mirada a la situació dels professionals de l’audiovisual
L’especial també es farà ressò d’una nova cooperativa creada per millorar la situació dels professionals de l’audiovisual. Serà en conversa amb Danae Meroño, coordinadora del Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya, l’organisme que dóna suport a la iniciativa. ‘Matins en xarxa’ també s’interessarà per la situació que viuen els guionistes catalans, aprofitant la reunió que faran al MAC.

L’actuació dels Xics de Granollers a Berlín
El programa aprofitarà l’estada a la capital vallesana per conèixer l’actuació que la colla castellera local, els Xics de Granollers, farà aquest dissabte a Berlín, en el marc d’una acció organitzada per Òmnium Cultural per aixecar castells a diferents ciutats europees com a reclam simbòlic del dret a decidir. D’aquest viatge en donarà tots els detalls Montse Garriga, membre de la colla.

segueix-nos «