Dissabte 24

Agost de 2019

OLESA RÀDIO

‘Moments d’òpera’: l’espectacle més complet i emotiu del món, sense tecnicismes

El programa és una producció d’Olesa Ràdio que es pot escoltar a través de les emissores adherides a La Xarxa de Comunicació Local

07/02/2019 17:51h

La Xarxa

Una finestra al món de la lírica. Així és com defineix Albert Galceran, director i presentador de ‘Moments d’òpera’, aquest programa que produeix Olesa Ràdio des de l’any 2011. L’espai s’endinsa, sense tecnicismes, en l’essència del cant líric. Un contingut per a tots els públics que demostra perquè l’òpera és un espectacle que continua emocionant milers de persones, tot i tenir més de 400 anys d’història.

El programa també es fa ressò de la programació lírica del país, així com dels grans noms que han fet de l’òpera l’espectacle més complet i complex que existeix, emfasitzant el paper dels intèrprets catalans en l’àmbit internacional.

Una temporada farcida de grans noms

Aquesta temporada ha dedicat alguns dels seus programes a una de les millors òperes del repertori rus, ‘Borís Godunov’, també a ‘Lady Macbeth de Mtsensk’, de Dmitri Xostakóvitx, i a una de les sopranos més estimades, Victòria dels Àngels, a qui ‘Moments d’òpera’ va recordar a través d’una de les seves millors interpretacions a ‘La bohème’, de Giacomo Puccini.

Per on el podreu seguir?

El programa ‘Moments d’òpera’ s’emet setmanalment i té una durada de 55 minuts. El podeu escoltar per una trentena d’emissores adherides a La Xarxa de Comunicació Local. Cliqueu aquí per veure la llista completa.

segueix-nos «