Dilluns 23

Setembre de 2019

La Xarxa

Neix ‘Ciutat Esportiva’, el programa que donarà veu a les entitats esportives del Solsonès

El programa coproduït per Solsona FM i La Xarxa abordarà cada setmana l’actualitat esportiva local

11/01/2019 17:21h

La Xarxa

El nou espai ‘Ciutat Esportiva’ neix amb voluntat de fer un ampli seguiment de totes les competicions esportives disputades al Solsonès. En futbol, es prestarà especial atenció a l’evolució del Club Futbol Solsona i el futbol base Solsona Arrels. També hi haurà temps per a altres esports i clubs, com el Club Bàsquet Solsona, el Futbol Sala Solsona i la Lliga Comarcal de Futbol Sala, el patinatge o les bitlles catalanes.

Cada programa repassarà els resultats del cap de setmana i avançarà el calendari dels diferents tornejos. A més, s’hi tractaran temes d’actualitat i es posarà el focus en una entitat esportiva.

Ciutat Esportiva’ estarà presentat per Jordi Casals i es farà ressò dels esports de neu, atesa la proximitat de les estacions d’esquí alpí de Port del Comte i d’esquí nòrdic de Tuixent-la Vansa. Els oients podran gaudir de les seves instal·lacions, si guanyen els dos forfets que el programa sortejarà cada setmana.

La gran estrena

L’espai es podrà escoltar a partir d’aquesta setmana per les emissores locals adherides a La Xarxa i també estarà disponible al web de Solsona FM (solsonafm.cat).

segueix-nos «