Dimarts 21

Maig de 2019

La Xarxa

Mèdia

Nervis i emoció a la final televisiva del concurs d’anglès ‘The Fonix’

S’emetrà aquest dissabte a la tarda a les TV locals i Movistar+

11/06/2018 12:58h

Un concurs que mesura la capacitat d’infants, joves i adults catalans per defensar en anglès projectes per fer d’aquest món un lloc millor. Nervis, emoció i treball en equip! Això és ‘The Fonix’, la competició que organitza la xarxa de centres d’anglès International House en escoles, instituts i centres de formació d'adults de tot Catalunya, el desenllaç de la qual podràs veure aquest dissabte a les 18h en un programa especial a la teva televisió local, el canal 159 de Movistar+ i laxarxa.cat. A la fase final hi han arribat una cinquantena de concursants de diferents categories d’edat, escollits entre més de 15.000 participants. El jurat els ha seleccionat en valorar la qualitat dels projectes de vídeo que han presentat al concurs, al voltant dels dos temes proposats enguany: l’obesitat i el medi ambient.

En el programa especial, els finalistes, agrupats en 18 equips, hauran de desenvolupar en llengua anglesa el seu projecte, i explicar les iniciatives que han ideat per combatre problemes mundials, com el sobrepès i la contaminació ambiental. Un comitè avaluador, format per membres del departament d'Ensenyament, International House, Fundesplai i Cambridge English, en decidirà els guanyadors. Aquesta és l’onzena edició de ‘The Fonix’, una acció de gran abast amb què es pretén estimular l’alumnat, el professorat i els centres de Catalunya a fer visibles els seus esforços per ensenyar i aprendre valors a través de la llengua anglesa. Enguany hi han participat més de 200 centres educatius públics, concertats i privats de Catalunya. 

Emissió

El desenllaç de ‘The Fonix’ es podrà veure aquest dissabte a partir de les 18h per una desena de canals de proximitat: Banyoles TV, Canal 10 Empordà, Canal Reus TV, Canal Taronja Central, Canal Terres de l’Ebre, EL9TV, ETV, Lleida TV, Mataró Televisió, RTVCardedeu, Televisió de Badalona, TV Ripollès i VOTV.

segueix-nos «