Diumenge 22

Abril de 2018

La Xarxa

Mèdia

Nit màgica de swing amb Saphie Wells i Swing Maniacs

Dissabte, nou concert del cicle 'Jajajazz' a la teva tele local i Movistar+

15/05/2017 13:35h

Diuen que el swing és un gènere màgic que atrapa amb el seu coqueteig melòdic i rítmic. Vols comprovar-ho en persona? Dissabte et convidem a una sessió del swing més càlid a càrrec de la cantant peruana Saphie Wells i la seva banda, The Swing Cats. A partir de les 23h, a la teva tele local o al canal 159 de Movistar+, els podràs veure en concert a 'Remembering Savoy', un viatge a l'època daurada del swing (1930-1940) que homenatja figures de la talla de Billie Holiday i Elle Fitzgerald.

Saphie Wells, amb una trajectòria influïda per ritmes llatins i afroamericans, hi posarà la veu. Per arrodonir la vetllada, els Swing Maniacs entraran en acció amb el seu ball electritzant. 'Remembering Savoy' compta amb la col·laboració del Taller de Músics i va inaugurar la passada edició del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona

Aquesta actuació 
s'inclou dins del cicle de concerts 'Jajajazz', una aposta de La Xarxa per ampliar el públic d'un gènere musical encara força minoritari. És per això que amb el suport de les televisions locals estem recorrent els principals festivals de jazz del país per oferir-te'n un tast a partir de l'actuació d'alguns dels seus caps de cartell.

Així, dins d'aquesta programació podràs gaudir en els propers mesos dels concerts del mataroní Ivó Oller al certamen maresmenc A la vora del jazz; la trompetista japonesa establerta a Barcelona Natsuko Sugao, un dels principals reclams del Voll-Damm Jazz Festival de Vic, i el multriinstrumentista Pau Casares, que va tancar el Festival de Jazz de Terrassa 2017.

Per on es podrà veure?

El concert 'Remembering Savoy' es podrà veure per una desena de televisions locals i també a través del canal 159 de Movistar+. Aquests canals són Canal 10 Empordà, Canal Reus TV, EL9TV, m1tv, Pirineus TV, RTV Cardedeu, TAC 12, Televisió de Badalona, TV Costa Brava, TV Ripollès i VOTV

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «