Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

El perquè de les mentides al 'The Weekly Mag'

Dissabte de 16h a 18h a la teva televisió local

23/11/2018 13:30h

La Xarxa

L’actor Joel Joan és el codirector, guionista i un dels protagonistes de l’obra de teatre ‘Escape Room’, que es pot veure al Teatre Goya de Barcelona fins al febrer. Ell i el també director Hèctor Claramunt ens acompanyaran aquesta setmana, en un ‘The Weekly Mag’ dedicat a les mentides. Claramunt ja ens avisa: “el tema de l’obra és, en definitiva, la veritat i allò que amaguem als altres”.

Al ‘Face Off’ els nostres col·laboradors Patricia Escalona i Donnchadh Tiernan debatran sobre l’ús i el sentit de les mentides. Val la pena dir-ne? Tothom ha mentit alguna vegada a la vida?

Continuarem viatjant amb els nostres E-Speakers i aquesta setmana ens aturarem a les Filipines i també us oferirem un ‘Portrait’ d’Anjalina Chugani, d’origen indi i especialista en la cuina amb espècies, que ha publicat el seu primer llibre ‘Soul Spices’.

I com ja és habitual, compararem cultures i costums al ‘Here and There’ amb els experts Matthew Tree i Marc Broderick, que anirà fins a Igualada per descobrir si les mentides catalanes són diferents de les anglosaxones.

Aquesta vegada portarem el nostre First Timer al forn Turris i elaborarem una coca d’escalivada, i com sempre, també gaudirem de bona música! En aquest cas, amb els Kebyart Ensemble, un sorprenent quartet multipremiat, de joves apassionats de la música de cambra, que amb els seus quatre saxos interpretaran ‘Vistes al mar, evocacions poètiques d’Eduard Toldrà, II. Allà a les llunyanies de la mar’.

Una finestra a l'anglès en l'audiovisual català

'The Weekly Mag' és una aposta de La Xarxa de Comunicació Local per obrir una finestra a l'aprenentatge de l'anglès en l'audiovisual català amb un producte atractiu i de qualitat que serveixi també com a recurs didàctic per a escoles i centres de formació. Dirigit i presentat per la periodista Marcela Topor, s’emet cada dissabte, de 16h a 18h, a través de les televisions locals i en ‘streaming’ a laxarxa.cat. Per xarxes socials, es pot seguir a Twitter (@TheWeeklyMagTV) i Facebook (@theweeklymagtv).

segueix-nos «