Divendres 22

Juny de 2018

La Xarxa

Olot s'omplirà de màgia amb la visita dels Reis Mags d'Orient

La Cavalcada, en directe, el dijous 5 de gener, a les TV locals i al canal 159 de Movistar+

27/12/2016 11:40h

La Xarxa

Els Reis Mags d'Orient visiten Olot el dijous, 5 de gener, en el que és el dia més esperat i màgic per als nens i nenes no només de la capital de la Garrotxa sinó de tot el país. La seva arribada i estada ha estat organitzada per l'Associació Cultural 'Els Catòlics' que han preparat per a l'ocasió la nova carrossa de la Caramel•lera.

Melcior, Gaspar i Baltasar estaran acompanyats pels Encarregats del Temps (responsables d'allargar les hores i els minuts que ajudaran a Ses Majestats passar per totes les cases en una sola nit), els Cuiners (ajuden a fer l'àpat per a tots els que formen la comitiva que va per les llars deixant regals), els Fanalers (són els que s'encarreguen de fabricar els fanals que porten els patges dels Reis. La seva missió és també il•luminar-los el camí perquè així puguin arribar al seu destí), la Caramel•lera (encarregada de fabricar al llarg de tot l'any els caramels que repartiran els Reis d'Orient durant la cavalcada), els Carboners (reparteixen carbó entre els nens que no s'han portat bé), el Mag Nani (és qui vigila quins nens s'han portat bé i qui no ha fet gaire bondat), la Patgessa del Xumet (s'encarrega de recollir totes les pipes dels nens que s'han fet grans i ja no les necessiten) i els Carters (que han recollit les cartes els dies previs a la cavalcada).

El Campament Reial serà a la plaça Clarà els dies 2, 3 i 4 de gener
Els carters, acompanyats dels Cuiners, els Fanalers, la Caramel•lera, els Carboners, el Mag Nani, la Patgessa del Xumet i els Carters, estaran a la plaça Clara els dies previs a la Cavalcada recollint les peticions dels nens garrotxins.

La màgia d’aquesta nit es podrà veure, en directe, a partir de les 19h, a les Televisions Locals i al canal 159 de Movistar+, gràcies a la realització d’Olot Televisió i La Xarxa de Comunicació Local, en un especial conduït per Albert Brosa i Joan Manuel Robles des de l’església de Sant Esteve i que s'iniciarà amb un ampli reportatge sobretot el que ha succeït al Campament Reial els dies previs a la Cavalcada.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «