Dimarts 19

Juny de 2018

La Xarxa

Mèdia

Ona Codinenca rellança l'informatiu transcomarcal 'Eix 59', que passa a ser diari

Una coproducció amb La Xarxa que apropa l'actualitat del nord del Vallès Oriental i el sud del Moianès

10/01/2017 08:31h

Ona Codinenca, la ràdio municipal de Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental), reestrena aquesta setmana l’informatiu 'Eix 59' amb un format renovat. L’informatiu passarà a ser diari, enlloc de bisetmanal com fins ara, i tindrà un quart d’hora de durada. El programa acosta l’actualitat local del nord oest del Vallès Oriental i del sud del Moianès. 'Eix 59' s’estructura a partir de cròniques informatives i, en temes puntuals, s’inclouen entrevistes que permeten aprofundir en alguns dels temes més destacats. 

Per tenir aquesta dimensió transcomarcal i treballar els esdeveniments des del mateix territori, Ona Codinenca compta amb una delegada a Caldes de Montbui, un delegat a Moià i un altre a Bigues i Riells. A més de les informacions d’actualitat, el programa inclou seccions com propostes d’excursions, cartellera cultural i un repàs de l’agenda.

'Eix 59' és possible gràcies a una línia d’ajuts econòmics que La Xarxa destina a emissores de muncipis de menys de 10.000 habitants i és una evolució del butlletí informatiu 'Codines al dia' que es va estrenar fa dues temporades passada gràcies a la mateixa línia d’ajuts. El butlletí s’estrena cada dia, de dilluns a divendres, a les 19.30 h i es repeteix cada dia a les 13.30 h. Es poden escoltar a la carta al web www.onacodinenca.cat i a l’APP d’Ona Codinenca. I els principals titulars es recullen al perfil de Twitter @eix59. 

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «