Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

Mèdia

'País km 0', amb el Festival de música de Cantonigròs

L'equip del programa es desplaça avui a Vic, seu del festival

17/07/2014 09:26h

La 32 edició del Festival internacional de música de Cantonigròs que comença avui a Vic centra aquest dijous bona part dels continguts de 'País km 0'. El magazín, en ruta des del 7 de juliol per tot Catalunya, es realitzarà des de l'exterior del teatre de l'Atlàntida, seu del certamen.

El Festival, en què es barregen l'exhibició i la competició de grups de cant coral i danses populars, aplega enguany participants de 21 països. Molts d'aquests joves conviuen amb famílies de la localitat osonenca, cosa que ha esdevingut un tret distintiu d'aquesta cita cultural.

La presentadora Marina Romero, acompanyada per la periodista d'EL9TV Anna Parcet, conversarà amb el president del certamen, Josep Maria Busquets, i amb el regidor de Cultura i Ciutadania de l'Ajuntament de Vic, Joan López. A més, un equip de reporters es desplaçarà fins a Cantonigròs per conèixer una de les famílies d'acollida dels concursants.

Convidats d'excepció

Però pel set del programa passaran altres convidats. El rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña, o la ninotaire Pilarín Bayés en són alguns.

La catedral de Vic, i l'emprempta que hi va deixar el pintor Josep Maria Sert, serà un altre dels arguments d'un espai on hi haurà encara temps per a més música amb la presència d'Ernest Crusats, de La Iaia, que interpretarà un dels temes del grup en directe.

'País km 0' es pot serguir cada dia en directe de 18h a 20h per una quarantena de mitjans locals.

segueix-nos «