Dilluns 23

Setembre de 2019

RÀDIO NACIONAL D'ANDORRA

‘Parlem en sèrie’ o quan la vida transcorre entre la realitat i la ficció televisiva

Ràdio Nacional d’Andorra produeix aquest programa que inclou agenda, novetats, revisió de clàssics i l’anàlisi de les millors sèries

29/01/2019 18:40h

La Xarxa

La producció de ficció televisiva i els addictes a les sèries van a l’alça. També les converses quotidianes i els festivals que giren al seu entorn. Fins i tot han arribat a les aules universitàries, se’n fan concerts específics i s’analitzen en desenes de webs especialitzades. Aquesta allau de ficció requereix d’un programa que destrïi el millor i, amb aquest objectiu, es realitza el programa ‘Parlem en sèrie’.

Dos serièfils que no es prenen la ficció a broma, Judit Pedrós i Jordi Domingo, comparteixen les recomanacions de l’audiència i analitzen les sèries d’abans i les actuals. No importa si són capítols de 20 minuts o de 2 hores a l’hora de premiar les produccions que més agraden i penalitzar les que defrauden. Envia les teves recomanacions amb el hashtag #seriesRTVA!

Per on el podeu escoltar?

Parlem en sèrie’ és una producció de Ràdio Nacional d’Andorra i s’emet setmanalment en programes de 27 minuts a través de les emissores adherides a La Xarxa de Comunicació Local. Cliqueu aquí per consultar la llista completa.

segueix-nos «