Dijous 17

Octubre de 2019

Penedès TV mostra en una nova sèrie solidària el suport de la Creu Roja a famílies en situació vulnerable

'A prop, més que mai' s'estrenarà a la tardor als canals locals

14/05/2014 13:32h

Penedès TV ha participat aquesta setmana en el rodatge de la sèrie solidària 'A prop, més que mai' que s'estrenarà a la tardor als canals locals per donar visibilitat als projectes d'ajuda humanitària de la Creu Roja arreu de Catalunya. El canal penedesenc ha gravat el lliurament de lots amb aliments i productes de neteja personal i domèstica a les famílies de Vilafranca que més ho necessiten.

Les càmeres de Penedès TV també han presenciat una sessió de resolució de conflictes adreçada a les famílies beneficiàries d’aliments i beques menjador de la Creu Roja.

El rodatge s’ha completat amb imatges de la Plataforma Humanitària que la Creu Roja té a la Pobla de Claramunt, a l’Anoia. Es tracta d’un gran magatzem que centralitza les donacions de productes bàsics per part d’empreses o entitats i des d’on se’n gestiona el repartiment pel territori.

Estrena a la tardor
‘A prop, més que mai’ s'estrenarà a la tardor a Penedès TV i a 11 televisions locals més de tot Catalunya. Hi participen 14 assemblees locals i comarcals de la Creu Roja, que mostren l'execució de diferents projectes socials i l’atenció als seus usuaris a través de la tasca del voluntariat.

segueix-nos «