Dimarts 21

Maig de 2019

TV COSTA BRAVA

Platja d'Aro celebra la tradicional Rua de Carnaval amb més de 8 mil euros en premis

Dissabte, en directe, a partir de les 17h a la teva televisió local

27/02/2019 09:50h

La Xarxa

Un total de 65 colles de la Gran Rua de Carrosses i Comparses lluiran les seves disfresses pels carrers de Platja D'Aro. Enguany es disputaran 8 mil euros en premis que s'atorgaran als millors en aquestes cinc categories: Carrossa Gran, Carrossa Petita, Comparsa, Disfressa i Colles Locals i també guardó únic per a la Millor Colla Debutant.

Més enllà de les colles procedents de diversos punts de les comarques de Girona, també hi participen les carrosses dels Reis Carnestoltes de Castell-Platja d’Aro i dels carnavals agermanats de Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro, tot i que no participaran en el concurs.

El lliurament de premis és el mateix dia, a partir de la mitjanit en el marc del ball de Carnaval al Palau d’Esports i Congressos amb la música del conjunt Wasa.

Núria Cucharero i Jessica Martí, periodistes de TV Costa Brava, seran les encarregades de conduir les quatre hores que durarà la retransmissió.

Novetats del Carnaval de Platja d'Aro

Enguany, una de les novetats més destacades és que la festivitat del Carnaval recupera un dels espectacles que es va deixar de fer fa 10 anys, el popular ball de la dona. Aquesta cerimònia consisteix en una dansa en què les dones van amb la cara tapada i els homes no.

On i quan es podrà veure la rua de Carnaval

El programa és una producció de TV Costa Brava i compta amb la col·laboració de La Xarxa de Comunicació Local. Per saber quines televisions locals emetran la rua, cliqueu aquí

 

 

segueix-nos «